Glädje i rörelse(n)

Om någon onykter människa tror att största delen nykterister är torra tråkiga ickemänniskor så kan jag nu meddela att -Du har så fel!

Javisst, en och annan tråkmåns finns det med största säkerhet i rörelsen(!) men en väldigt stor del är helt (o)vanliga glada människor – Allt vi gör gör vi med alla våra sinnen ogrumlade av drogen alkohol! Det bästa med att leva ett nyktert liv är att tiden jag har är min!
Jag är ny medlem och sökte direkt en spännande utbildning och fick förmånen att delta i Valvinst. I den gruppen finns 19 underbara, nyktra, människor som värmer min själ varje gång vi ses. Dom säger vad dom tycker-Nyktra. Dom kramas-Nyktra. Dom tramsar-Nyktra. Den flocken passar mig perfekt!
Önskar alla en underbar helg!

Madeleine Karlsson

Av: Johnny Foglander, 2014-04-14

Kommentarsfältet är stängt.

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00