Drogkampen valspecial 12-18 maj

Drogkampen är ett frågebatteri med bakgrundsinfo och färdiga frågor och lämpar sig bäst om partier ställs mot varandra och tävlar om vem som kan mest. En chans att möta många riksdagskandidater samtidigt. Vi sätter deras kunskaper på prov och ser till att det tar ställning för höjd alkoholskatt. Du arrangerar, bjuder in och ställer de kluriga frågorna till kandidaterna, ensam eller tillsammans med andra. Nedan finns underlaget som du behöver för att genomföra drogkampen. Glöm inte att anmäla att ni ska anordna drogkampen i ert område. Alla anmälda bidrag skickar vi ut ett fikapresentkort till.

Anmäl er medverkan här senast den 5 maj 

Allt du behöver för drogkampen finns här:
Manual och Checklista Drogkampen 2014

Här kan du se en instruktionsfilm om vad du ska tänka på när du arrangerar Drogkampen. Se filmen genom att klicka här


OBS! För att få tillgång till själva powerpointfilen som ni ska använda vid tävlingen – maila tobias.tengstrom@iogt.se eller samuel.somo@iogt.se för att få den. 

OM Temavecka Drogkampen

Vi: sätter riksdagskandidaternas kunskaper på prov i Drogkampen valspecial. Drogkampen är ett frågebatteri med bakgrundsinfo och färdiga frågor och lämpar sig bäst om partier ställs mot varandra och tävlar om vem som kan mest. En chans att möta många riksdagskandidater samtidigt.
Du: arrangerar, bjuder in och ställer de kluriga frågorna till kandidaterna, ensam eller tillsammans med andra.
Förbundet: skickar ut presentkort på fika samt köper in obegränsat med ”Drogkampenpaket” till alla medlemmar, föreningar, nätverk eller distrikt som vill arrangera detta

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00